ELEKTRIFICATIE

ECS Holland is gespecialiseerd in het elektrificeren van zware bouwmachines, zodat uw werkzaamheden CO2-neutraal kunnen worden uitgevoerd en voldaan wordt aan de stikstofeis. Met onze innovatieve systemen hebben we de mogelijkheid om uw bestaande machines om te bouwen of u te voorzien van nieuwe machines met een lage of zero emissie.

Ons professionele team bestaat uit ervaren (elektro)monteurs, engineers en ontwikkelaars die samenwerken om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor uw bouwprojecten. We bieden verschillende opties aan, zoals huur, lease en koop van zowel low als zero emissie bouwmachines, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw bedrijf.

Onze oplossingen zijn niet alleen duurzaam, maar ook kosteneffectief. Door het gebruik van elektrische machines bespaart u op brandstofkosten en onderhoudskosten, wat resulteert in een hogere winstgevendheid voor uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw bouwprojecten kunnen optimaliseren en uw ecologische voetafdruk kunnen verminderen. Wij streven naar een duurzame toekomst en willen graag samenwerken met bedrijven die dezelfde visie delen.

Complete Integratie

Lees meer

Accupakket

Lees meer

Container

Lees meer