A DREAM OF A CLEAN WORLD ACHIEVED

ADVIES

Stel: Je wilt je huis, bedrijf of zelfs bouwplaats verduurzamen. Daar is dan genoeg informatie over te vinden. Zoveel informatie zelfs, dat het nogal overweldigend kan zijn. Daarom is het fijn om persoonlijke hulp te krijgen.

Van het adviseren over verduurzaming, het maken van stikstof berekeningen tot het ombouwen van complete bouwmachines, ECS heeft verschillende specialisten en deskundige in dienst die u daarbij kunnen helpen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

ELEKTRIFICATIE

ECS Holland heeft een systeem ontwikkelt om kranen te elektrificeren, zodat de werkzaamheden CO2 neutraal kunnen worden uitgevoerd en aan de stikstok eis voldaan kan worden.

Deze kraan kan nu minimaal 8 uur draaien op zijn interne accupakket. En hij kan dagenlang werken op een bescheiden stroomsterkte van niet meer dan 16 ampère. Met andere woorden, volledig emissievrij.

Verspreid over heel Nederland zijn zo’n 1.300 kranen aan het werk. Met dit in het achterhoofd beginnen we bij voorkeur met het ombouwen van bestaande units. Kranen die voldoen aan de eisen van deze tijd en niet buiten gebruik hoeven te worden gesteld, maar toch kunnen profiteren van een duurzaamheidsupgrade.

Lees meer

WATERSTOF

Mobiele systeemintegratie vs. stationaire stand-alone systemen

Aangezien de meeste voertuigen voldoende autonoom kunnen worden geëlektrificeerd, daalt de behoefte aan geïntegreerde H2-oplossingen tot een paar specifieke soorten machines en specifieke gebruiksscenario’s.

Met standaardisatie; oplossingen voor het verwisselen van batterijen en opladen op locatie worden de oplossing voor bouwplaatsen en machines. Bovendien biedt een centrale energiehub de mogelijkheid om te profiteren van meerdere gebruikers die groen laden nodig hebben.

Lees meer